Den Gamle

slotsisen

Is

Hjemmelavet is

CHOKOLADE

Dens rige og cremede konsistens kombineret med den dybe smag af chokolade

Jordbær

Den er kendt for sin lyse, naturlige røde farve og den søde, frugtagtige smag

Vanilje

Dens glatte, cremede tekstur og delikate, søde smag gør den til en tidløs favorit

Pistache

Karakteristisk lys grøn farve og en rig, nøddeagtig smag, der adskiller den fra andre isvarianter.

SALTKARAMEL

Søde og rige smag af karamel med et strejf af havsalt.

BANAN

Fremstilles ved at blande modne bananer med fløde og sukker

Nougat

En sød masse af nødder og sukker beriget med honning.

Stracciatella

Kombinerer flødeis med små, sprøde stykker af mørk chokolade

Rom & Rosin

Den fyldige smag af rom med søde, blødgjorte rosiner

Brownie

Små stykker af fugtige og chewy brownies indarbejdet i en glat vaniljeisbase

Skildpadde fra Toms

Cremet vaniljeis, hvortil der tilsættes karamelsovs, chokoladesovs, og pecannødder

Mangosorbet

Intense og autentiske mangosmag og sin smukke, lyse orange farve

Citronmåne

Citronsmag, der kombineres med vaniljeis for at give en mild og sød kontrast til citronens skarphed

Popstar

Vaniljeisbase indfarvet med lyse, neonfarver og tilsat funklende sukker eller spiseligt glitter for at skabe en "popstjerne"-effekt.

Skumfidus

Vaniljeis, hvor der enten indarbejdes hele små skumfiduser eller en skumfiduscreme for at opnå en jævn og fløjlsblød konsistens.

Æblesorbet

Essensen af friske æbler med en klar og frugtagtig smag, der er både sød og let syrlig

OG MANGE FLERE

BESØG OS I BUTIKKEN

Frisk Is

Vores Favoritter

d a

pistachio

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit sed do eiusmod tempor.

d a

strawberry

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit sed do eiusmod tempor.

k a

lemon

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit sed do eiusmod tempor.

e a

chocolate

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit sed do eiusmod tempor.

One of the very nicest
things about life, is the way we must regularly stop whatever it is we are doing and devote our attention to eating.

Lucuano Pavarotti